www.komorna.huKezdőlap  <>  A komorna  <>  Karrier  <>  Partnereink  <>  KapcsolatA bejárónő közvetítést azért hoztuk létre, hogy ha Ön nem szeretne az általuk felügyelt takarítónővel/bejárónővel dolgoztatni, akkor lehet saját takarítónője/bejárónője!
Nem kell több 10 takarítónővel találkoznia, amíg megtalálja a megfelelőt! Elvárásai, igényei alapján mi kiválasztjuk adatbázisunkból az Önnek leginkább megfelelő 2 takarítónőt/bejárónőt, megszervezzük a találkozót az irodánkban (jó a kávénk), ahol elbeszélgethet és megismerheti leendő takarítónőjét/bejárónőjét.
Amennyiben sikerült eldöntenie, hogy ki az Ön számára a legmegfelelőbb, a további részletek megbeszélése már csak Önre és az új takarítónőjére/bejárónőjére tartozik. Ekkor a mi munkánk véget ér.
Szolgáltatásunk egyszeri díja 15.000,- Ft.
Garancia: Amennyiben 1 hónapon belül úgy gondolja, hogy mégsem a legmegfelelőbb takarítónőt/bejárónőt választotta, úgy még egy szervezést biztosítunk Önnek!

AKTUÁLIS AJÁNLATUNK: Amennyiben ezt a szolgáltatást veszi igénybe, aktuális akciónk keretében egy 5.000,- Ft-os kupont adunk ajándékba, amelyet nálunk vagy partnerünknél beválthat bizonyos szolgáltatásokra. Így a közvetítés Önnek csak 10.000,- Ft-jába kerül.
Részletes információért hívja ügyfélszolgálatunkat.Bejárónő szolgálat  <>  Takarítás  <>  Bejárónő közvetítés  <>  Babysitter közvetítés  <>  Komorna Plusz  <>  Házimunkák

Szolgáltatás ajándékba  <>  Ezermester szolgálat  <>  Komorna Extra